test banner

De beste kleur voor in je slaapkamer

  • Geplaatst op
  • Door Daniella
De beste kleur voor in je slaapkamer

Iedereen kent wel van die nachten dat je maar naar het plafond blijft staren en de tijd langzaam voorbij ziet gaan. Je partner ligt al lekker te snurken, maar jij lijkt maar niet in slaap te kunnen komen. Je had nog wel een kop kamillethee gedronken en een slaappil genomen, wat is er toch aan de hand?

Herken je dit ook zo goed? Misschien kunnen wij je helpen! Kleur heeft veel invloed op je gemoedstoestand en wij hebben onderzocht van welke kleur je het rustigst wordt. En die kleur is GROEN! Dus vergeet die slaappil en kamillethee en tover je slaapkamer om tot een groen paradijs. Hier een paar tips om je op weg te helpen. 

 

Sprei

Een simpel begin is een mooi groene sprei op het voeteneind. Geweven van katoen of gebreid van wol. Het zien van een sprei doet je naar een warm bed verlangen. En een pluspunt van een sprei is dat wanneer je het koud hebt, je hem gewoon lekker over je heen kan trekken!

 

Groene muur

Deze tip is eigenlijk vrij simpel. Groene muren hebben altijd een zachte en aaibare look. Door een of meerdere muren een groentint te schilderen heeft je slaapkamer altijd een zachte indruk. Daarbij is groen ook altijd fris! Samen met een heerlijk bed kom je echt tot rust.

 

Groene stoel

Een stoel in je slaapkamer is ontzettend handig, om al je kleren op te gooien als je geen zin hebt om ze meteen op te ruimen of om je sokken aan te trekken in de ochtend. Een mooie groene stoel maakt je slaapkamer helemaal af. 

 

Groene gordijnen

Effen groen of als details bij een rolgordijn, groene gordijnen zijn een must in de slaapkamer. Een gordijn van een luchtige stof beweegt net als bladeren in de boom. De mooiste groene gordijnen zijn gordijnen van natuurlijk stof zoals katoen of linnen.

 

Groen met.. ?

Niet zo heel erg fan van de kleur groen in je slaapkamer? Geen probleem! Je kunt er ook voor kiezen om een paar planten in je slaapkamer te zetten. Er zijn genoeg planten die ook nog is zorgen voor een betere nachtrust.

 

Vergeet vooral niet een kijkje te nemen naar onze groene dekbedovertrekken op onze site! Misschien lukt het je dan eindelijk om heerlijk in slaap te komen. Laat in de comments achter of je iets aan deze tips hebt gehad of stuur ons een foto van hoe je jouw slaapkamer hebt omgetoverd tot groen paradijs.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »