test banner

Kennismaking

  • Geplaatst op
  • Door Mats
Kennismaking

Maak kennis met ons!

Zondag, 20 november 2016.

 

 

Hallo! Wat leuk dat je op ons blog hebt gedrukt.

Wij, Joep en Mats, van Uw Dekbedovertrek willen graag betrokken zijn bij onze klanten. Vandaar dat we je door middel van deze blog vertellen over de start van het bedrijf, en hoe het tot stand is gekomen. 

 

 Uw Dekbedovertrek | Dekbedovertrekken

Laten we even een stapje terug doen om een helder beeld te kunnen scheppen: waarom zijn we begonnen met deze webshop? Wij zijn twee jeugdvrienden die altijd al een succesvol bedrijfje op hebben willen zetten door hard te werken. Hard werken was tijdens onze schoolperioden niet mogelijk dus zijn we na ons slagen hiermee begonnen. We zijn hiermee in het diepe gesprongen en doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!

 

Uw Dekbedovertrek | de naam.

Uw Dekbedovertrek is eigenlijk heel simpel. Nadat u een dekbedovertrek van ons hebt gekocht is het Uw Dekbedovertrek! Hiermee doelen we op dat elk design iemand anders aanspreekt en dat, net als bij kleding en schoenen, een dekbedovertrek een gepersonaliseerd product is. Uw Dekbedovertrek maakt van een dekbedovertrek, uw dekbedovertrek.

 

Uw Dekbedovertrek | ambities.

Onze ambities zijn groot (gelukkig) zodat we u een langere tijd van dienst kunnen zijn. Onze belangrijkste ambitie vindt voet in het verleden en dat is dat we jou een goede service kunnen verlenen. Elke keer als wij iets kochten vonden we dat de service wel wat beter kon. En dit gaan wij voor je doen!  

 

Uw Dekbedovertrek | service.

Service is bij ons het belangrijkste. Goede service geeft u als klant een goed gevoel en, zoals wellicht al gemerkt, vinden wij het belangrijk een goed gevoel te kunnen geven. Daarom zijn wij lange periodes bereikbaar zowel per chat (9:00-21:00), telefoon (9:00-18:00) en email gedurende 7 dagen per week. We hebben vaak kortingsacties, goede algemene voorwaarden en snelle levering (volgende dag in huis als u bestelt voor 15:00 uur). Zoals gezegd zijn we ook graag betrokken, dus horen we ook graag van u wat u van de service vindt. Deze kunnen wij dan verbeteren zodat we u een nog beter gevoel kunnen geven!

We hopen dat u zo een prettig en goed beeld heeft van ons als organisatie en weet waarvoor we staan. We wensen u veel (slaap)plezier met onze producten en kijkt u gerust even rond op de site.

 

Groetjes,

 

Team Uw Dekbedovertrek

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »